Setari Cookie-uri

Singura intrebare care te va ajuta sa iti gasesti sensul vietii

Fiecare lucru care ti s-a intamplat in viata - fiecare succes, fiecare obstacol, fiecare problema aparuta - te-a ajutat sa ajungi in momentul pe care il traiesti chiar acum. Asta inseamna ca esti exact unde trebuie sa fii pentru a obtine ceea ce iti doresti sa obtii.

Timpul trece, iar tu te indepartezi si mai mult de visurile tale.

Ce este de facut in continuare?

Daca te-ai saturat de aceleasi rezultate mediocre si parca nimic nu se schimba in viata ta, probabil ca nu ti-ai raspuns la intrebare asa cum trebuia sau ca te-ai intrebat gresit.

Aminteste-ti ca ai nevoie de mult curaj pentru a admite ca ceva trebuie schimbat. Ai nevoie de multa incapatanare pentru a accepta responsabilitatea de a face ca aceasta schimbare sa se intample. Da, cresterea si schimbarea pot fi uneori dificile, insa nimic in viata nu este la fel de greu ca blocarea intr-un loc in care nu apartii.

Asadar... Ce vrei sa schimbi sau sa obtii in aceasta viata?

Ce varsta vei avea peste 10 ani daca nu incerci acum?

Si, poate cel mai important... Esti dispusa sa petreci putin timp in fiecare zi facand lucruri pe care foarte multe persoane nu vor sa le faca astfel incat sa iti poti petrece restul vietii asa cum multe persoane nu pot?

Citește și:

Obiectivele nu duc la schimbari pozitive, ci ritualurile zilnice o fac. Nu mai amana, urmeaza-ti visurile si fa tot ce iti sta in putere pentru a le transforma in realitate.

foto interior si prima pagina: Victor Tondee Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.