Setari Cookie-uri

De ce trebuie sa zambesti astazi?

Uneori, tot ce trebuie sa faci pentru a fi fericita este sa te gandesti la toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare. Daca iti concentrezi constant atentia asupa aspectelor negative ale vietii, iti va fi greu sa treci peste ele pentru a vedea altceva. Perspectiva schimba totul.

Din cand in cand, ar trebui ca toti sa gasim un motiv pentru a purta zambetul pe fetele noastre. Iar eu sunt aici pentru a te ajuta sa faci asta. Indiferent de lucrurile care se intampla in jurul tau, poate exista un motiv sa te opresti si sa zambesti.

Am gasit pe thoughtcatalog 5 motive simple pentru care ar trebui sa zambesti astazi :)

Primul motiv: Citesti acest articol

Citesti acest material chiar acum cu ochii tai. Pare un motiv destul de bun pentru a zambi, nu crezi? Uneori suntem atat de prinsi in fiecare zi incat uitam sa mai apreciem lucrurile marunte - unul dintre acestea ar fi faptul ca suntem in viata si foarte bine.

Al doilea motiv: Exista frumusete peste tot in jurul nostru

Persoana care a spus "Opreste-te si miroase trandafirii" a oferit unul dintre cele mai bune sfaturi. Indiferent unde te afli, exista frumusete in jurul tau; nu uita sa te opresti si sa o admiri. Iesi in natura, respira aer curat, miroase florile din parc... bucura-te de simplitatea naturii. Indiferent de sezon, natura ar trebui sa iti ofere un motiv sa zambesti.

Citește și:

Al treilea motiv: Exista oameni buni in aceasta lume

10 minute pierdute la stiri te face sa simti ca nu mai exista speranta pe lumea asta. Este greu sa vezi bine prin tot raul din lume, cand focalizarea principala este inclinata spre simturile noastre. Insa oameni buni exista la tot pasul, trebuie doar sa ii gasesti.

Al patrulea motiv: Cineva in aceasta lume te iubeste

Este important sa iti amintesti ca sunt oameni in aceasta lume care te iubesc. S-ar putea sa existe momente cand simti ca esti singura, ca nimeni nu te intelege sau nu stie prin ce treci. Adevarule ste ca cineva exista acolo.

Poate ca uneori nu bagi de seama sau nu ai suficient timp pentru a le arata acestor oameni cat de mult ii apreciezi.

Al cincilea motiv: Esti fericita

Daca la sfarsitul zilei te asezi pe lenjeria de pat frumos parfumata si te pregatesti pentru un somn linistit, esti o norocoasa. Acest act de rutina este, din nefericire, privit ca un privilegiu pentru atat de multe persoana.

Citește și:

Decat sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care nu le ai, ia-ti o clipa pentru a fi recunoscatoare pentru tot ce ai.

Uneori, tot ce trebuie sa faci pentru a fi fericita este sa te gandesti la toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare. Daca iti concentrezi constant atentia asupa aspectelor negative ale vietii, iti va fi greu sa treci peste ele pentru a vedea altceva. Perspectiva schimba totul.

foto interior si prima pagina: at.yaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.