Setari Cookie-uri

5 Metode simple si eficiente pentru a elimina energia negativa din jurul tau 

Iata cateva instrumente simple pe care le poti incorpora in rutina zilnica pentru a iti curata sufletul si pentru a te purifica de orice negativitate

Simti vreodata ca esti precum un magnet care atrage energie sau oameni negativi? Gandaceii sunt atrasi de lumina, iar daca tu esti lumina, atunci probabil ca acestia preiau si absorb energiile din jurul tau. Este important sa inveti tehnici despre cum sa dizolvi, sa eliberezi si sa depasesti aceste energii deoarece iti pot afecta nu doar sanatatea, ci si calitatea vietii.

Iata cateva instrumente simple pe care le poti incorpora in rutina zilnica pentru a iti curata sufletul si pentru a te purifica de orice negativitate (potrivit mindbodygreen).

1. Afuma-ti casa

Suna ciudat, insa afumarea casei este o practica foarte veche in care arzi salvie uscata sau alte ierburi uscate pentru a curata o persoana sau o zona. Foloseste un recipient pentru protectie astfel incat cenusa sa ramana intacta dupa ce ierburile ard.

2. Foloseste clopotei

Sunetul clopoteilor este o practica destul de comuna in tehnicile feng shui deoarece ajuta la vibrarea si alinierea energiilor negative, creand un flux pozitiv sau chi. O modalitate simpla de a scapa de orice energie stagnanta sau negativa din casa ta este sa te plimbi cu un clopotel in mana prin toata casa.

Citește și:

3. Relaxeaza-te cu bai cu apa sarata pentru a purifica si disipa energia negativa

O baie relaxanta ajuta la relaxare, la eliberarea stresului si a negativitatii. Ia o mana de sare de mare neprelucrata (sare de Himalaya sau sare celtica) si pune-o in apa fierbinte. O melodie relaxanta te poate ajuta sa iti cureti si aura.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.