Setari Cookie-uri

25 de citate si proverbe ZEN care vor readuce pacea in sufletul tau

Nimeni nu stie cand va muri. Nimeni. Omul, cand se uita inainte, i se pare ca viata lui va fi lunga. Si de asemenea i se pare ca viata e ceva, ca viata e mult, ca viata e totul. Poate sa fie asa si poate sa fie si altfel. Pentru ca, atunci cand omul se uita in urma, i se pare ca viata a fost putina, daca nu chiar nimic.

11. Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns.

12. Daca esti deprimat, traiesti in trecut. Daca esti nerabdator, traiesti in viitor. Daca esti senin, traiesti in prezent.

13. Vina, regretul, resentimentul, tristetea si toate formele de neiertare sunt provocate de prea mult trecut si prea putin prezent.

14. Cateodata, stand pur si simplu, sufletul aduna intelepciune.

15. Acesta este secretul real al vietii: sa fii complet angajat in ceea ce faci aici si acum. Si, in loc sa numesti asta munca, da-ti seama ca este joaca.

16. Nimeni nu ne poate salva dintr-o situatie decat noi insine. Nimeni nu poate si nimeni nu o va face pentru noi. Noi suntem cei care trebuie sa mergem pe drumul care ni se asterne in fata.

17. Nu avem decat clipa de acum, numai aceasta singura deschidere eterna a momentului care se desfasoara in fata noastra, zi si noapte.

Citește și:

18. Trei lucruri nu vor putea fi niciodata ascunse: soarele, luna si adevarul.

19. Daca vrei ca cei din jur sa fie fericiti, arata-le compasiunea ta. Daca vrei sa experimentezi fericirea proprie, arata-ti tie compasiune.

20. Tine minte: cea mai buna relatie este cea in care iubirea reciproca depaseste nevoia fiecaruia.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.