Setari Cookie-uri

25 de citate si proverbe ZEN care vor readuce pacea in sufletul tau

Nimeni nu stie cand va muri. Nimeni. Omul, cand se uita inainte, i se pare ca viata lui va fi lunga. Si de asemenea i se pare ca viata e ceva, ca viata e mult, ca viata e totul. Poate sa fie asa si poate sa fie si altfel. Pentru ca, atunci cand omul se uita in urma, i se pare ca viata a fost putina, daca nu chiar nimic.

21. Nimeni nu stie cand va muri. Nimeni. Omul, cand se uita inainte, i se pare ca viata lui va fi lunga. Si de asemenea i se pare ca viata e ceva, ca viata e mult, ca viata e totul. Poate sa fie asa si poate sa fie si altfel. Pentru ca, atunci cand omul se uita in urma, i se pare ca viata a fost putina, daca nu chiar nimic.

22. Lasa-ti mintea sa se rataceasca in puritate si simplitate. Lasa lucrurile sa-si urmeze propriul curs.

23. Ceilalti nu pot fi schimbati, si nu vei face decat sa iti risipesti inutil timpul si viata daca vei incerca sa-i schimbi. Transformarea lor ii priveste numai pe ei.

24. Semnificatia vietii este doar sa fii in viata. Este atat de comun, evident si simplu. Si, totusi, oricine este zorit de o panica imensa ca si cum ar fi necesar sa atinga ceva de dincolo de sine insusi.

25. Este foarte important sa generezi o atitudine buna, o inima buna cat mai mult posibil. De aici, atat fericirea pe termen scurt cat si cea pe termen lung, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti, va veni.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Mila Supinskaya Glashchenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.