25 de citate si proverbe ZEN care vor readuce pacea in sufletul tau

25 de citate si proverbe ZEN care vor readuce pacea in sufletul tau

Nimeni nu stie cand va muri. Nimeni. Omul, cand se uita inainte, i se pare ca viata lui va fi lunga. Si de asemenea i se pare ca viata e ceva, ca viata e mult, ca viata e totul. Poate sa fie asa si poate sa fie si altfel. Pentru ca, atunci cand omul se uita in urma, i se pare ca viata a fost putina, daca nu chiar nimic.

21. Nimeni nu stie cand va muri. Nimeni. Omul, cand se uita inainte, i se pare ca viata lui va fi lunga. Si de asemenea i se pare ca viata e ceva, ca viata e mult, ca viata e totul. Poate sa fie asa si poate sa fie si altfel. Pentru ca, atunci cand omul se uita in urma, i se pare ca viata a fost putina, daca nu chiar nimic.

22. Lasa-ti mintea sa se rataceasca in puritate si simplitate. Lasa lucrurile sa-si urmeze propriul curs.

23. Ceilalti nu pot fi schimbati, si nu vei face decat sa iti risipesti inutil timpul si viata daca vei incerca sa-i schimbi. Transformarea lor ii priveste numai pe ei.

24. Semnificatia vietii este doar sa fii in viata. Este atat de comun, evident si simplu. Si, totusi, oricine este zorit de o panica imensa ca si cum ar fi necesar sa atinga ceva de dincolo de sine insusi.

25. Este foarte important sa generezi o atitudine buna, o inima buna cat mai mult posibil. De aici, atat fericirea pe termen scurt cat si cea pe termen lung, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti, va veni.

foto interior si prima pagina: Mila Supinskaya Glashchenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri