Setari Cookie-uri

Cum te hidratezi cand e canicula. 10 strategii

Cu cat transpiri mai mult, cu atat corpul are nevoie de mai multe fluide in schimb. E important sa stii cum te hidratezi cand e canicula pentru ca, altfel, risti sa te epuizezi sau sa te ai probleme cu inima, crampele si roseata.

Cum te hidratezi cand e canicula, in afara de a bea apa, ca de obicei? Exista tot felul de trucuri. De exemplu, daca bei apa rece, vei bea mai des, fara sa resimti preaplinul. In plus, e important sa bei inainte sa ti se faca sete!

Cand e foarte cald afara, e esential sa te mentii hidratata. Hidratarea e si mai importanta atunci cand ai activitate fizica la temperaturi ridicate, noteaza cei de la Symptomfind.com. Cu cat transpiri mai mult, cu atat corpul are nevoie de mai multe fluide in schimb. E important sa stii cum te hidratezi cand e canicula pentru ca, altfel, risti sa te epuizezi sau sa te ai probleme cu inima, crampele si roseata.

Cum te hidratezi cand e canicula

1. Bea inainte sa iti fie sete

E important sa bei lichide inainte sa ai senzatia de sete. Corpul foloseste setea ca sa indice ca te apropii de deshidratare. Asa ca, in loc sa bei sa ca iti potolesti setea, inlocuieste lichidele pe care le pierzi cu altele proaspete, chiar daca nu ti-e sete.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Alena Ozerova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.