Setari Cookie-uri

4 Lectii de viata minunate de la Rumi

Studiaza-ma cat vrei, nu ma vei cunoaste pentru ca sunt intr-o suta de feluri diferite fata de ceea ce ai putea vedea. Pune-te in spatele ochilor mei si priveste-ma asa cum m-as privi eu pentru ca am ales sa locuiesc intr-un loc in care nu ma poti vedea.

3. Iubeste cu inima si cu sufletul

"Cuvintele de ramas bun sunt doar pentru cei care iubesc cu ochii. Pentru ca pentru cei care iubesc cu inima si sufletul nu exista conceptul de separatie."

De-a lungul anilor toti intram si iesim din relatii. Unele relatii dureaza mult timp in timp ce altele dispar imediat. Motivele despartirii sunt multiple: distanta, spatiul, viata, stresul, compatibilitatea. Insa o conexiune inima la inima dureaza in timp indiferent de obstacolele care apar in calea celor doi indragostiti. S-ar putea sa nu va vorbiti pentru o vreme, s-ar putea sa nu va vedeti pentru o vreme... insa cand va intalniti sau va vorbiti, este ca si cum timpul nu ar fi trecut deloc. Aceasta este frumusetea conexiunilor facute cu sufletul si cu inima. Cand iubesti cu inima, nu exista pauza.

4. Schimba-te daca vei sa schimbi lumea

“Ieri am fost inteligent asa ca am vrut sa schimb lumea. Astazi sunt intelept, asa ca ma schimb pe mine insumi.”

Citește și:

A devenit un obicei vicios sa dai vina pe altcineva pentru tot ce se eintampla. Cu greu ne ocupam de actiunile noastre, fara sa ne mai asumam responsabilitati. Atunci cand nu suntem fericiti suntem in stare sa dam vina pe orice si oricine. Insa pentru a fi cu adevarat fericit si a vedea o schimbare in viata ta, trebuie sa inveti sa accepti cine esti, sa iei decizii, sa faci planuri, sa faci schimbari. Sa privesti in sufletul tau si sa intelegi de ce ai nevoie.

foto interior si prima pagina: Helena Lansky, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.