Setari Cookie-uri

Aceasta este melodia care reduce anxietatea cu 65%

Melodia de mai jos are rolul de a calma pana si cele mai stresate suflete in doar cateva minute. Aceasta a fost compusa special pentru a reduce ritmul cardiac si a scadea hormonul stresului.

Pentru ca toata lumea sa fie fericita, nivelul de stres al fiecarei persoane trebuie sa fie cat mai mic cu putinta. Cand lucrurile se complica la locul de munca, la scoala sau in viata personala, putem folosi sfaturi, trucuri si tehnici pentru a ne relaxa si a ne linisti.

anxietate

Terapiile cu sunet sunt unele dintre cele mai populare metode de relaxare si restabilire a sanatatii. De secole, culturile indigene au folosit muzica pentru a imbunatati starea de bine si sanatatea sufleteasca.

Acum, neurologii din Marea Britanie marturisesc ca au gasit cea mai buna melodie pentru relaxare, spunand ca aceasta reduce anxietatea cu pana la 65%. Studiul a fost efectuat asupra participantilor care au incercat sa rezolve puzzle-uri dificile cat mai repede posibil in timp ce erau conectati la senzori. Puzzle-urile au indus un anumit nivel de stres, iar participantii au ascultat melodii diferite, in timp ce cercetatorii au masurat activitatea creierului, precum si starile fiziologice (ritmul cardiac, tensiunea arteriala si rata de respiratie).

Citește și:

Potrivit doctorului David Lewis-Hodgson de la Mindlab International, care a facut acest studiu, melodia de mai jos a produs o stare de relaxare mai mare decat orice alta piesa testata pana in prezent. De fapt, ascultarea acestei melodii reduce anxietatea cu pana la 65%.

Este atat de eficienta incat este periculos sa o ascultam in timp ce conducem.

Imagine interior, prima pagina si share by prettysleepy1 from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.