Setari Cookie-uri

Spune-mi ce forma au sprancenele tale si iti voi spune tot ce vrei sa stii despre tine

Daca ochii sunt fereastra sufletului, atunci sprancenele sunt rama ferestrei. Sprancenele pot spune foarte multe despre caracterul nostru. Priveste cu atentie sprancenele oamenilor din jurul tau. Acestea pot spune multe despre caracterul lor.

Sprancenele groase

foto: Makistock, Shutterstock

Ai incredere completa in tine si reusesti sa te descurci de minune pana si in cele mai dificile situatii. Odata ce ti-ai stabilit obiectivele pe un vis important, esti practic de neoprit. Nu te intereseaza ce cred altii despre tine, fiind interesata mai degraba sa iti traiesti viata asa cum iti doresti.

Sprancenele subtiri

foto: Serg Zastavkin, Shutterstock

Daca ai sprancenele foarte subtiri, atunci inseamna ca esti o persoana foarte delicata. Conflictele si drama nu se regasesc in lista ta de prioritati si reusesti sa le eviti intotdeauna cu multa rabdare. Esti o ascultatoare perfecta si ai un suflet incredibil, dorindu-ti intotdeauna sa ii ajuti pe cei din jurul tau.

Sprancenele cu arcade inalte

foto Irina Bg, Shutterstock

Esti o persoana destul de sensibila si selectiva in ceea ce priveste comunicarea cu oamenii din jurul tau. La prima vedere, acestia pot avea o impresie gresita despre tine pentru ca poti parea ignoranta sau chiar aroganta. Insa adevarul este ca nu iti vei deschide sufletul decat in momentul in care cineva ti-a castigat increderea. Si, vorbind despre trasaturile tale caracteristice, perfectionismul si autocritica au fost intotdeauna prietenii tai apropiati, nu-i asa?

Citește și:

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.