Setari Cookie-uri

Spune-mi ce forma au sprancenele tale si iti voi spune tot ce vrei sa stii despre tine

Daca ochii sunt fereastra sufletului, atunci sprancenele sunt rama ferestrei. Sprancenele pot spune foarte multe despre caracterul nostru. Priveste cu atentie sprancenele oamenilor din jurul tau. Acestea pot spune multe despre caracterul lor.

Sprancenele triunghiulare

foto: Victoria Rudakova, Shutterstock

Forma ascutita si angulara a sprancenelor implica o personalitate dinamica: analizezi cu usurinta situatiile si iei decizii rapide, de cele mai multe ori corecte. De asemenea, oamenii nu se plictisesc niciodata in compania ta. Esti un lider natural si reusesti sa ii inspiri pe ceilalti cu cheful de viata pe care il ai.

Sprancenele rotunde

foto marinafrost, Shutterstock

Aceste sprancene sunt in semn incontestabil de bunatate si atentie. Nu esti niciodata indiferenta cu privire la problemele altor persoane si esti intotdeauna dispusa sa ii ajuti pe cei care au nevoie de tine.

Sprancenele drepte

foto: Veles Studio, Shutterstock

Cu cat este mai dreapta forma sprancenelor, cu atat mai puternice sunt emotiile si pasiunile care se afla in interiorul sufletului tau. Faci o impresie foarte buna de fiecare data cand intalnesti oameni noi. Esti o persoana care stie ce isi doreste de la viata si gaseste intotdeauna cea mai rapida cale catre succes.

Citește și:

Sprancenele mai putin vizibile

foto: Dianne McFadden, Shutterstock

O aparitie deosebit de rara: sprancenele mai putin vizibile, a caror forma este mai dificil de definit. Acesta este un semn sigur de insecuritate. Iti este teama sa iesi din zona de confort si ai tendinta sa te indoiesti de abilitatile tale. Pe plan sentimental, iubesti din tot sufletul si esti un partener dedicat.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.