Setari Cookie-uri

Cum sa depasesti vocea negativa din capul tau si sa nu mai analizezi totul

Cele mai multe ganduri nu sunt adevarate. Deloc. Totul este un rezultat al mintii noastre. Este alegerea ta daca accepti aceste inundatii de ganduri care iti invadeaza mintea de fiecare data cand stai sa analizezi prea mult situatia.

Nu trebuie sa te opresti din gandire, ci pur si simplu trebuie sa fii selectiva cu gandurile si ideile tale. Majoritatea gandurilor sunt doar povesti pe care le inventam, adesea regretam trecutul sau ne ingrijoram cu privire la viitor.

Cele mai multe ganduri nu sunt adevarate. Deloc. Totul este un rezultat al mintii noastre. Este alegerea ta daca accepti aceste inundatii de ganduri care iti invadeaza mintea de fiecare data cand stai sa analizezi prea mult situatia. Le poti lua in serios sau poti accepta ca sunt doar niste ganduri si sa mergi mai departe.

Le poti recunoaste prezenta in momentul in care apar, apoi le lasi sa curga prin tine. Nu ai control asupra vietii tale, asupra destinului tau. Si daca iti dai seama de acest lucru iti va fi mult mai usor. Si in timp va deveni deja un obicei. Iti vei face tot mai putine griji.

Alege sa fii mai selectiva cand vine vorba de acceptarea gandurilor tale. Alege optimismul. Alege sa controlezi modul in care vezi lumea. Mintea ta poate fi aliatul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.