Kudika
30 Iulie 2017

In fiecare an mi-ai pus aceeasi intrebare... si in fiecare an ti-am dat un motiv ca sa ramai alaturi de mine.

Dupa cateva saptamani de munca la job-ul pe care mi l-am dorit intreaga viata... si il uram din tot sufletul. Nu era ceea ce credeam si am venit acasa simtindu-ma pierdut. Am muncit atat de mult ani de zile ca sa ajung aici si s-a dovedit ca nu era ce imi doream sa fac cu viata mea. M-ai asezat pe canapea, m-ai privit in ochi si mi-ai spus ca ai o idee grozava.

Cele 25 de Reguli ale Dragostei care iti transforma relatia in bine in numai 4 SAPTAMANI

Mi-a fost teama sa las confortul vietii noastre, insa trezindu-ma cu fata ta zambitoare in fiecare dimineata, nerabdatoare sa explorezi, m-am asigurat ca totul va fi bine. Mi-a fost greu la inceput, insa faptul ca m-ai scos din confortul meu mi-am dat seama ca viata este despre mult mai mult decat credeam eu. Si mi-am dat seama ca te iubesc tot mai mult.

Tu esti totul pentru mine. Indiferent unde ma duc sau ce fac, singurul lucru de care sunt sigur este ca vreau sa fii langa mine. Fiecare stanca de pe care sar in apa, fiecare scuter pe care il conduc, fiecare dimineata in care ma trezesc, fiecare apus de soare din Mediterana... eu vreau sa experimentez totul cu tine. Nu vreau niciodata nimic altceva?

Vrei sa te casatoresti cu mine?"

sursa material: travelandleisure.com

VIDEO: Tunelul dragostei - Cea mai romantica cerere in casatorie

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: