Setari Cookie-uri

Cum sa traiesti simplu intr-o lume complicata?

Lumea pe care noi am creat-o este incredibil de complicata, iar acest lucru se reflecta in modul in care traim. 

Viata poate fi traita atat de simplu si, totusi, noi insistam sa o complicam.

foto interior si prima pagina: pixabay.com

Majoritatea oamenilor se lupta zilnic cu ceea ce simt, sunt incredibil de ocupati sa se ocupe de sarcini pe care le urasc profund, atentia lor este in permanenta distrasa de lucruri inutile, iar mintile lor sunt pline de un flux nesfarsit de emotii si ganduri contradictorii. In cateva cuvinte, inimile si sufletele lor sunt sufocate in vortexul numit "viata moderna".

Prin gandurile, actiunile si atitudinea noastra, totusi, putem alege sa ne simplificam viata si sa fim mai detasati de caile ei haotice. Daca vrei sa inveti sa traiesti mai simplu astfel incat sa fii mai relaxata, mai fericita, mai zen (si nu stii cum)... aceste sfaturi ar putea fi de ajutor.

1. Fa-ti ordine la birou si acasa

Poti reduce semnificativ cantitatea de lucruri neimportante pe care le-ai adunat de-a lungul anilor; astfel vei reduce nivelul de stres si iti vei mentine viata simpla. Daca traiesti intr-un mediu curat, ordonat si frumos, vei putea sa te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevarat important pentru tine si nu vei mai fi distrasa constant.

Citește și:

In plus, nu va trebui sa ai grija de lucruri care nici macar nu iti trebuie si care nici nu contribuie la fericirea ta.

2. Concentreaza-te pe ceea ce iti place

Cand faci ceea ce iti place sa faci, viata devine atat de simpla. Cei mai multi dintre noi au fost conditionati sa isi concentreze atentia asupra lucrurilor pe care nu vor sa le faca, deci nu e de mirare ca traiesc stresati si agitati.

Incepand de astazi fa o alegere constienta pentru a iti consuma energia pe ceea ce iubesti, iar viata ta va fi complet transformata.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.