Setari Cookie-uri

Cum sa traiesti simplu intr-o lume complicata?

Lumea pe care noi am creat-o este incredibil de complicata, iar acest lucru se reflecta in modul in care traim. 

3. Incearca sa nu mai judeci

Ne folosim mult timp si energie pentru a judeca alte persoane, iar aceasta atitudine ne complica tare mult viata: ne separa unul de celalalt, ceea ce creeaza, la randul sau, conflicte interpersonale si durere emotionala.

Trebuie sa invatam sa empatizam unii cu altii, sa formam relatii mai bune cu oamenii din jurul nostru pentru a avea sufletul impacat.

4. Nu te mai plange

Sau incearca sa te plangi cat mai putin. Viata este plina de obstacole pe care trebuie sa le depasim. Cu toate acestea, daca te plangi cu privire la acestea nu reusesti sa rezolvi mai nimic. Dimpotriva, iti distragi singura atentia de la a afla cum sa le depasesti.

In loc sa iti pierzi timpul si energia plangandu-te despre problemele cu care te confrunti, incearca sa descoperi cauzele profunde ale acestor probleme si ce este de facut pentru a le elimina din viata ta.

Citește și:

5. Asculta-ti vocea interioara

Adevarul este ca nimeni nu poate stii ce este mai bine pentru tine... decat tine. Asadar, invata sa folosesti gandirea critica si sa acorzi atentie lumii tale emotionale. Ambele te vor indruma spre o viata mult mai simpla si mai buna.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.