Setari Cookie-uri

Esti epuizata la job? Cum sa previi sindromul burnout

Esti epuizata la job si prevezi ca te apropii de burnout? Acest sindrom poate fi devastator, dar poti sa il eviti daca ai grija de tine din timp! In primul rand, descopera cauza!

Uneori pare ca stresul si epuizarea fac parte din ceea ce presupune un loc de munca, chiar daca iti place ceea ce faci. Cei mai multi oameni se plang despre cat de obositor este la job, in mod clar mai mult decat sa spuna ca le place ceea ce fac. Uneori, nici nu iti dai seama ca esti epuizata la job, pentru ca oboseala devine o stare generalizata. Dar tocmai aceasta duce la sindromul burnout – o stare de epuizare fizica si psihica ce apare dupa ce ai fost supusa stresului o lunga perioada.

foto interior si prima pagina: SFIO CRACHO, Shutterstock

Simptomele de burnout presupun sa te simti complet nemotivata, plictisita, incapabila si, in general, rau. Daca esti aproape de burnout, probabil ca simti ca nu poti sa faci nimic bine, iar acest sentiment iti afecteaza si viata personala.

Cand esti epuizata la job, trebuie sa iei masuri ca sa nu ajungi in stadiul critic, iar sfaturile celor de la Bustle.com pot fi de mare folos!

Citește și:

Afla ce sa faci cand esti epuizata la job, ca sa nu ajungi la burnout pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.