Setari Cookie-uri

Cum sa citesti personalitatea oamenilor ascultandu-le doar vocea? 

Imaginea unei persoane este alcatuita din aspectul ei, dar si din vocea ei. Modul in care vorbim este oglinda mintii noastre si, bineinteles, a starii noastre de spirit. Iata cum vocea noastra reflecta ceea ce suntem si cum suntem perceputi de ceilalti. 

4. Vocea prea tare

Multi oameni considera ca o voce puternica este un semn de incredere in sine si asta este ceea ce multi incearca sa faca. Insa, in spatele acestei voci exista deseori o insecuritate ascunsa si o teama de a fi nemaiauzita. De asemenea, exista si o teorie potrivit careia oamenii cu voci puternice au crescut in familii numeroase, unde era important sa se faca auziti.

5. Discursul lent

Iata cateva motive pentru care o persoana poate vorbi lent: cantareste fiecare cuvant pentru a nu face greseli; este usor aroganta si isi doreste sa atraga atentia asupra cuvintelor pe care le spune, chiar daca persoana de langa ea aproape ca adoarme. Uneori, vorbirea lenta este un semn de depresie, durere sau oboseala.

6. Discursul rapid

Discursul rapid poate spune ca o persoana este nesigura si ca aceasta crede ca nimeni nu o asculta, incercand astfel sa isi termine explicatia cat mai repede cu putinta. De asemenea, o persoana care vorbeste foarte repede poate fi suparata sau stresata, cu prea putin timp la dispozitie.

Citește și:

7. Vocea scazuta

Atat barbatul, cat si femeia cu voci scazute in intensitate par foarte atractivi pentru cei din jurul lor. Un astfel de timbru al vocii este foarte placut, oferind autoritate si maturitate persoanei care il are.

8. Discursul fara emotie

Discursul direct si fara emotie poate avea mai multe cauze: persoana care vorbeste nu are stima de sine; stare de oboseala; nu este interesata sa vorbeasca si se gandeste la altceva; incearca sa nu manifeste furie sau anxietate.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.