Setari Cookie-uri

6 moduri de a atrage succesul in viata ta

Totul incepe in inima si in minte. Fiecare mare realizare a inceput in mintea unei singure persoane. Aceasta a indraznit sa viseze, sa creada ca este posibil. Ia-ti putin timp pentru a raspunde la intrebarea: Cum ar fi daca....?

4. Nu mai cauta scuze

Elimininarea scuzelor din gandirea ta este importanta pentru un viitor frumos.

Deciziile tale iti construiesc destinul. Tu iti decizi viitorul. Fiecare clipa conteaza. Nu pierde timpul cautand scuze, ci foloseste-l in avantajul tau... pentru a gasi solutii care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti.

5. Tu iti cunosti potentialul?

Gandeste-te pentru un moment la oamenii pe care ii respecti. De ce ii admiri? Probabil pentru ca sunt plini de potential realizat. Cand vedem ca oamenii exercita acest tip de energie, ajungem sa ne apropiem de ei si sa devenim o parte din ceea ce ei fac.

Astazi ai o alegere. De ce stai pe varful dealului gandindu-te la abilitatile tale? De ce nu mergi mai departe, de ce nu iti depasesti limitele, de ce nu iti pui in aplicare ideile?

6. Traieste-ti visurile

Odata ce te-ai angajat in trairea visurilor, perdelele care iti blocheaza ochii vor fi trase. O lume complet noua va fi deschisa pentru tine. Vei observa oportunitati care erau la indemana tot timpul, insa mintea ta nu le oferea atentie. Schimbarea fundamentala are loc in tine. Acesta este punctul de refacere. Odata ce s-a produs aceasta schimare, totul se schimba. Nimic nu mai este imposibil.

Citește și:

Singurele tale limitari sunt legate de gandurile si constiinta ta.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.