Setari Cookie-uri

Obiceiuri care te impiedica sa obtii ceea ce iti doresti

Crearea de obiceiuri este un truc pe care majoritatea oamenilor de succes si fericiti il pun in practica. Pe de alta parte, exista si alte obiceiuri mai putin placute - cele care ne impiedica sa ajungem acolo unde ne dorim. Va spunem care sunt acestea si ce este de facut pentru a ne atinge telurile.

4. Nu stii daca meriti

Fie ca nu ai mare incredere in tine, fie esti deja pe un drum pe care ai mers foarte mult si simti ca astfel ai da inapoi, aceste situatii te tin in zona de confort si, cel mai important, iti fura fericirea. Mergi mai departe cu visurile tale! Nu conteaza cine esti, in ce loc al vietii esti sau pe cine ai in jurul tau. Meriti ca ceea ce visezi sa devina realitate.

5. Crezi ca drumul trebuie sa fie dificil

Nici vorba... nici nu trebuie sa fie asa. Nu iti consuma intreaga energie in primele zile sau saptamani ale unui plan. Iti vei pierde interesul, vei fi frustrata ca nu obtii rezultatele prea repede si vei renunta sa mai depui eforturi. Nu face ca lucrurile sa fie dificile, cand ele sunt de fapt foarte simple. Iar daca este greu, cere ajutor atunci cand simti ca ai nevoie.

6. Refuzi sa iti recunosti greselile

Este foarte usor sa dai vina pe alte persoane. Aratand cu degetul este un efort risipit pentru ca pur si simplu nu poti controla pe nimeni in afara de propria persoana.

Citește și:

Uneori trebuie doar sa ne uitam la alegerile noastre si sa evaluam daca exista ceva ce am fi putut face diferit sau mai bine. La urma urmei, toata lumea greseste si din greseli invata.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.