Setari Cookie-uri

Melodia pe care sa o asculti cand vrei sa-ti aduni gandurile

Exista o melodie creata special pentru acest scop, iar eficacitatea ei este sustinuta de stiinta. In aceasta piesa sunt aranjate cu atentie armoniile, ritmurile si liniile, acestea ajutand la incetinierea ritmului cardiac al ascultatorului si la relaxare.

O piesa perfecta pentru momentele in care ai nevoie sa te reculegi.

Esti nelinistita, obosita si tensionata. Iti faci multe griji si incerci sa iti controlezi gandurile intruzive, insa nimic nu pare sa functioneze. Daca ti-as spune ca tot ce trebuie sa faci este sa iti pui castile si sa asculti o melodie si te vei simti imediat mai bine m-ai crede?

Exista o melodie creata special pentru acest scop, iar eficacitatea ei este sustinuta de stiinta. In aceasta piesa sunt aranjate cu atentie armoniile, ritmurile si liniile, acestea ajutand la incetinierea ritmului cardiac al ascultatorului si la relaxare. De asemenea, cantecul ajuta la reducerea tensiunii arteriale si la scaderea cortizolului, un hormon al stresului.

Cum functioneaza? Terapia cu sunet ajuta la imbunatatirea functiei creierului prin intermediul sunetului cu frecventa inalta. De asemenea, aceste sunete ajuta la cresterea energiei, la reducerea oboselii, aducand in suflet o stare permanenta de pace si relaxare.

Citește și:

Va recomand sa incercati acest truc; asezati-va linistiti intr-un loc confortabil, dati PLAY, inchideti ochii si lasati ca sufletul vostru sa se linisteasca.

Foto: Алина Осипова /Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.