Setari Cookie-uri

Suferi de insomnii: ce sa NU faci daca nu poti sa dormi

Daca suferi de insomnii si ai din ce in ce mai des nopti in care te chinui sa adormi insa este in zadar, daca te trezesti din ce in ce mai des extenuata, trebuie sa citesti care sunt remediile pentru un somn bun.

Exista anumite activitati care iti provoaca somn. Unii numara oi. Altii citesc. Insa, daca suferi de insomnii, sunt cateva lucruri care te fac sa te simti mai treaza si mai alerta. Descopera ce sa NU faci daca nu poti adormi.

foto interior si prima pagina: Nadya Lukic Shutterstock

“Calitatea somnului poate fi afectata de multe lucruri si fiecare individ este unic.”, spune Annmarie Belmonte, doctor in psihologie si membru al Societatii pentru comportamentul si medicina somnului. “Daca, in general, suferi de insomnii si esti agitata pentru ca te ingrijorezi, bei prea multa cafeina sau mananci o masa prea grea, poti compromite calitatea somnului. Si mediul dormitorului este de asemenea important. Ai nevoie de liniste, aer proaspat, racoare si intuneric”.

Daca si tu suferi de insomnii, trebuie sa ai grija sa faci alegeri ce te pot ajuta sa te relaxezi si sa adormi. Descopera cele noua lucruri pe care NU trebuie sa le faci daca nu reusesti sa adormi:

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.