Setari Cookie-uri

4 metode aproape magice pentru a iti simplifica viata

Ia o pauza! Relaxeaza-te.... Ai permisiunea sa faci asta. Nu trebuie sa renunti la nimic, trebuie doar sa iti simplifici viata. Mai important, nu trebuie sa iti sacrifici sanatatea si nici placerile simple ale vietii pentru a obtine ceea ce iti doresti.

De cate ori ai simtit ca esti coplesita de tot ce se intampla in jurul tau? Este in regula - asa ceva se intampla tuturor. Lumea se misca la o viteza uluitoare. Ai o suta de optiuni si prea putin timp la dispozitie. Inchizi ochii si totul se schimba. De unde incepi si cand se va termina?

foto interior si prima pagina: C Z Shutterstock

Ia o pauza! Relaxeaza-te.... Ai permisiunea sa faci asta. Nu trebuie sa renunti la nimic, trebuie doar sa iti simplifici viata. Mai important, nu trebuie sa iti sacrifici sanatatea si nici placerile simple ale vietii pentru a obtine ceea ce iti doresti. Tot ce ai nevoie sunt aceste 4 trucuri aproape magice:

1. Alege sa fii fericita!

La o varsta mult prea frageda suntem invatati ca exista persoane care castiga si persoane care pierd. Viata devine un joc pentru a castiga cele mai multe puncte, adesea masurate in bani si maruntisuri. Pe parcurs, ne pierdem sufletul. Nu spun ca nu trebuie sa stabilim teluri, din contra - acesta este important. Obiectivele ar trebui sa se nasca din pasiunile noastre si din dorinta de a creste si de a invata, nu de a obtine trofee pentru auto-validare.

Citește și:

Acest lucru necesita o decizie de a fi fericita, de a trai in prezent. Cu alte cuvinte, invata sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai. Apreciaza lucrurile pe care deja le ai in viata ta. Cand vei face asta, va fi mai usor sa obtii imposibilul.

2. Iarta

Esti o victima sau iti construiesti propriul destin? Oamenii pot face rau, insa incearca sa ii ierti. In timp ce faci asta, nu uita sa te ierti si pe tine. Nu lasa ca bagajele celorlalti oameni sa te tina la pamant. Nu poti schimba evenimentele, insa poti schimba reactia ta la aceste evenimente. Este suma reactiilor care determina cursul vietii tale.

3. Deconecteaza-te!

Ai nevoie de mai mult timp liber decat oricand, de ce simti ca viata se misca la o viteza tot mai mare? Raspunsul este ca informatiile explodeaza, la fel si dispozitivele folosite pentru a le accesa. Fiecare notificare ne distrage atentia. Pierdem timp si ziua noastra parca trece pe langa noi.

Citește și:

Limiteaza-ti timpul petrecut pe dispozitivele tale si fa-ti timp pentru a te deconecta complet si a iti elibera mintea. Permite-ti timp sa te gandesti.

4. Simplifica-ti calendarul

Daca lista ta de zi cu zi nu se termina niciodata, este timpul sa iti faci ordine in calendar. Planificarile pot parea opusul simplificarii, insa atunci cand sunt facute in mod corespunzator, te va face sa te simti mai putin coplesita si va creste eficienta.

Dovezile arata ca doar 11% din oameni isi completeaza lista de sarcini.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.