Setari Cookie-uri

Atrage energia pozitiva cu acest exercitiu de meditatie simplu

Daca gandirea negativa manifesta rezultate negative, atunci poate o abordare pozitiva a gandurilor noastre sa atraga rezultate pozitive in viata noastra? Raspunsul este sigur ca da!

Pasul 5: Continua cu o afirmatie

Afirmatiile tipice inceo cu "Eu sunt..." (de exemplu: Eu sunt o persoana importanta; Eu sunt o femeie de cariera). Afirmatia trebuie sa fie o declaratie prezenta, nu o intentie viitoare. Spune afirmatia de 5-6 ori si fa-o cu emotie, cu tot sufletul tau. Crede in ceea ce spui.

Pasul 6: Intoarce-ti atentia asupra emotiilor

Adu o emotie (o bucurie) in corpul tau. O emotie este o schimbare a corpului intr-o anumita forma. Ce emotie simti ca rezultat al scopului/ visului tau? Gandeste-te la aceasta bucurie mai mult timp si la cum te ajuta sa te simti bine.

Pasul 7: Introdu in gandurile tale energia/ senzatia pozitiva

Un sentiment este o schimbare a starii tale mentale - cum te simti stiind ca ti-ai atins scopul si ca viata ta s-a schimbat in bine? Bucura-te de acest sentiment deoarece el creeaza vibratia ta si este poarta de acces pentru a atrage ce este bine in viata ta.

Citește și:

Pasul 8: Inchide vizualizarea cu recunostinta

Spune cel putin 5 lucruri pentru care esti recunoscatoare si care sunt asociate cu obiectivul/ visul tau direct sau indirect.

Pasul 9: Intoarce-ti atentia asupra respiratiei

Cand te simti gata, deschide ochii si ia-ti cateva clipe pentru a simti aceasta schimbare a corpului, a mintii tale. Aceasta practica poate dura intre 5 si 15 minute.

Asa cum a spus si Buddha, "Gandurile devin lucruri", deci daca poti visa inseamna ca poti realiza acel vis.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.