Setari Cookie-uri

Atrage energia pozitiva cu acest exercitiu de meditatie simplu

Daca gandirea negativa manifesta rezultate negative, atunci poate o abordare pozitiva a gandurilor noastre sa atraga rezultate pozitive in viata noastra? Raspunsul este sigur ca da!

Toata lumea stie ca gandirea negativa duce la rezultate negative (fie ele financiare, sociale sau fizice). Dar de ce se intampla asta? Ei bine, atunci cand suntem descompusi, totul in jurul nostru este doar energie. Toate energiile poarta o frecventa vibrationala astfel incat energiile similare devin atrase una de cealalta. Intrebarea noastra este: cand un gand negativ a adus un rezultat pozitiv?

foto interior si prima pagina: OLaLa Merkel Shutterstock

Asadar, daca gandirea negativa manifesta rezultate negative, atunci poate o abordare pozitiva a gandurilor noastre sa atraga rezultate pozitive in viata noastra? Raspunsul este sigur ca da!

Fluxul de energie are urmatoarea calatorie:

Ganduri - emotie - vibratia noastra - vibratia universului - rezultat - inapoi la noi.

Exercitiul pe care il propunem este unul foarte simplu, care ne ajuta sa atragem energia pozitiva in viata noastra.

Citește și:

Iata care sunt pasii necesari:

Pasul 1: Gaseste un scaun (sau un loc) confortabil

Alege o pozitie foarte confortabila pentru tine, ihchide ochii si concentreaza-te asupra inspirarii si expirarii prin nas. Observa observatia pe masura ce incepi sa renunti sa te mai gandesti la toate. Pur si simplu fii prezenta in acel moment, stai linistita, bucurandu-te de nimic si analizandu-ti respiratia, poate pentru prima data astazi.

Acum incearca sa respiri tot mai calm si mai linistit. Inspira numarand pana la 4, apoi expira numarand pana la 4-5 (expirarea mai lunga ajuta la calmarea corpului si a mintii).

Pasul 2: Apasa centrul fruntii

Aceasta regiune mai este cunoscuta si sub numele de al treilea ochi. Cu degetul aratator, apasa ferm pentru cateva secunde, apoi elibereaza.

Pasul 3: Vizualizeaza un ochi in centrul fruntii

Imagineaza-ti ca ochiul incepe sa se deschida. Pe masura ce deschizi pleoapa te vezi pe tine privind catre un drum gol. Esti nemiscata; acesta este drumul catre obiectivele si visurile tale.

Citește și:

Pasul 4: Imagineaza-ti succesul

Fii cat mai creativa cu putinta. Fa ca succesul sa para real. Incearca sa simti ca ti se intampla numai bine chiar aici, chiar acum.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.