Setari Cookie-uri

7 Motive pentru care Taurul este cea mai romantica zodie

Taurul are multe trasaturi care il fac partenerul ideal; acest semn zodiacal iubeste profund, este dedicat si pasional.

5. Un Taur merge mai departe

Taurul, mai mult decat oricare alt semn, are nevoie de o crestere constanta a vietii pentru a se simti satisfacut. Are nevoie de scopuri, de un sens al directiei de mers. Nu poate rataci fara rost. Privirea lui este indreptata intotdeauna cat mai sus si nu se opreste pana cand nu isi vede visurile implinite.

Intr-o relatie, un Taur nu va renunta niciodata la tine si nici la visurile tale. Te va sustine neconditionat, te va incuraja in momentele dificile si te va sprijini pana la final.

6. Un Taur este incredibil de romantic

Taurul are o parte dulce, romantica, pe care persoana potrivita o poate scoate cu usurinta la iveala. Un Taur iubeste lucrurile frumoase din viata; generozitatea si modul in care vrea sa te rasplateasca pentru iubirea pe care i-o oferi zi de zi il transforma intr-unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului.

Citește și:

7. Taurul adora conversatiile profunde

Taurul tine in jurul sau doar persoane cu care are relatii reale, adevarate. Ea nu crede intr-o relatie (de orice fel) doar de dragul socializarii. Intr-o relatie de iubire, dragostea Taurului este una profunda; in conversatii el isi revarsa inima si sufletul, motiv pentru care daca ajungi sa fii cu un Taur, pregateste-te sa iti divulge cele mai intunecate secrete si cele mai profunde ganduri.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.