Setari Cookie-uri

8 Vorbe de duh din Biblie pentru iti vindeca sufletul anxios si a depasi furtunile vietii

Ne apropiem de lucruri pentru a ne distrage atentie sau pentru a umple gaurile ramase libere; insa, de multe ori, caile pe care incercam sa le alegem nu ne ajuta sa scapam de anxietate. Nu ne ofera o pace durabila. 

Indiferent de cat de greu incercam sa simtim pacea si bucuria, unii dintre noi nu pot scapa de anxietatea care le apasa sufletul. Ne apropiem de lucruri pentru a ne distrage atentie sau pentru a umple gaurile ramase libere; insa, de multe ori, caile pe care incercam sa le alegem nu ne ajuta sa scapam de anxietate. Nu ne ofera o pace durabila.

Asadar, ce ar trebui sa facem?

Mai intai trebuie sa intelegem cum se manifesta anxietatea in moduri diferite.

1. Cand nu te simti pregatita

Poate ca iti este teama sa renunti la drumul pe care mergi pentru ca simti ca nu esti pregatita asa cum ar trebui. Acum, faci tot posibilul sa mergi mai departe. Mai degraba ai ramane nemiscata decat sa mai faci un pas si sa cazi. Insa caderea nu este intotdeauna cel mai rau lucru.

2. Cand trecutul tau declanseaza sentimente negative

Uneori, o amintire a unui trecut dificil sau un gand dureros declanseaza emotii anxioase. Nu iti poti schimba trecutul, insa poti schimba modul in care raspunzi la el.

Citește și:

3. Cand simti ca ai pierdut controlul asupra vietii tale

Nu ai cum sa cunosti viitorul, iar schimbarea este infricosatoare. In prezent, poti fi intr-un loc de confort si siguranta insa imediat ce circumstantele se vor schimba, te vei simti fara control. Insa nu toate schimbarile sunt negative.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.