Setari Cookie-uri

3 Motive pentru care judecam oamenii si 6 moduri de a opri acest obicei dureros!

Ne-ar placea sa putem spune ca aceasta lume este una minunata, cu oameni deschisi, plini de iubire, care nu judeca niciodata pe nimeni... insa nu este cazul. Majoritatea judecam. Judecam din suflet. Si uram din inima.

4. Nu te judeca singura

Nu este atat de usor de facut, insa cu cat te judeci mai mult cu atat mai mult ii vei judeca si pe altii. Lucreaza la gandurile tale, concentreaza-te asupra aspectelor pozitive cu privire la persoana ta si apoi iti va fi mult mai usor sa vezi lucrurile pozitive din alti oameni.

5. Concentreaza-te asupra vietii tale

Cand totul esueaza si problemele sunt dificile, concentreaza-te asupra ta. Nu iti face griji cu privire la ce fac/zic/gandesc alte persoane. Gandeste-te doar la tine. Concentreaza-te asupra drumului tau, asupra misiunii pe care o ai in aceasta viata. De asemenea, incearca sa vezi reusitele si tot ce ai realizat pana acum.

6. Aminteste-ti cum se simte

Aminteste-ti cum se simte sa fii judecat. Si aminteste-ti cum te-ai simtit ultima data cand ai judecat pe cineva. Foloseste-te de aceste amintiri de fiecare daca cand un gand negativ pare sa iti treaca prin minte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.