Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care persoanele cu suflet sensibil sunt cei mai buni parteneri in relatii

15-20% din populatie poate fi clasificata drept extrem de sensibila (empatica), ceea ce inseamna ca creierul nostru este pur si simplu conectat pentru a raspunde mai emotiv decat restul persoanelor. 

Multi credem ca persoanele cu suflet sensibil sunt "prea sensibile" pentru aceasta lume, insa scopul lor este unul special si chiar sunt cei mai buni parteneri in relatiile sentimentele.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Persoanele cu suflet sensibil reprezinta o mare parte a populatiei lumii; 15-20% din populatie poate fi clasificata drept extrem de sensibila (empatica), ceea ce inseamna ca creierul nostru este pur si simplu conectat pentru a raspunde mai emotiv decat restul persoanelor.

Mai jos lasam o lista cu motivele pentru care persoanele cu suflet sensibil sunt cei mai buni parteneri intr-o relatie:

1. Arata iubire neconditionata

Cel mai bun motiv de pe aceasta lume... dragostea! Persoanele cu suflet sensibil au o cantitate nesfarsita de iubire pe care o ofera persoanelor din jurul lor. Aceasta nu este o iubire simpla, neplacuta sau limita... ci o iubire reala, neconditionata, care are potentialul de a salva lumea.

Citește și:

Daca ai norocul de a te implica romantic intr-o relatie cu o persoana cu suflet sensibil, asteapta sa iti ofere inima sa... pentru toata viata!

2. Sunt etern optimiste

Persoanele cu suflet sensibil au o perspectiva cu adevarat pozitiva asupra vietii; in timp ce alti oameni sunt concentrati asupra jumatatii goale a paharului, persoanele cu suflet sensibil sunt cele care o umple astfel incat totul sa fie frumos. Ele nu participa la certuri, discutii aprinse si nici nu raspandesc zvonuri inutile despre alte persoane, motiv pentru care trebuie sa te astepti la o conversatie mai profunda si mai semnificativa, care sa iti deschida orizonturi, sa te faca sa vezi viata cu alti ochi si sa iti puna pe buze zambetul.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.