Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care persoanele cu suflet sensibil sunt cei mai buni parteneri in relatii

15-20% din populatie poate fi clasificata drept extrem de sensibila (empatica), ceea ce inseamna ca creierul nostru este pur si simplu conectat pentru a raspunde mai emotiv decat restul persoanelor. 

3. Se simt obligate sa vindece totul

Pe langa faptul ca isi doresc sa inteleaga fiecare aspect al personalitatii tale, sa te cunoasca cu adevarat, persoanele cu suflet sensibil simt o obligatie morala de a iti vindeca ranile sufletului. Ele isi vor face timp sa asculte povestea vietii tale, te vor lasa sa plangi pe umarul lor, sa iti spui durerea si te va ajuta sa gasesti modalitati de a restabili starea emotionala. Mai mult, ele vor incerca sa vindece intreaga lume.

Persoanele cu suflet sensibili s-au confruntat cu multi demoni si au invatat ce inseamna durerea si suferinta, asa ca vor fi mereu acolo pentru tine cand lucruri nu sunt tocmai roz.

4. Iti fac viata o bucurie

Misiunea lor in aceasta lume este sa raspandeasca dragoste neconditionata in intreaga lume. Daca ai o persoana cu suflet sensibil langa tine, atunci te poti considera o norocoasa deoarece aceasta va face tot posibilul sa te vada fericita! Iti va lumina viata si te va ajuta sa renunti la gandirea negativa si sa adopti obiceiuri mai pozitive.

Citește și:

Apreciaza persoanele cu suflet snesibil deoarece ele sunt cele care iti aduc cea mai multa fericire!

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.