Setari Cookie-uri

Te simti singura? 7 Lucruri pe care le poti face pentru a iti ajuta sufletul

Da, singuratatea este un subiect dificil de abordat. Desi nu exista remedii rapide pentru a scapa de ea, exista cateva strategii care ne pot ajuta:

4. Ai grija de tine

Schimba-ti treptat viata. Fa pasi mici si sigur pentru a avea o alimentatie sanatoasa, pentru a face miscare si pentru a te mentine activa - toate aceste lucruri te pot ajuta sa te relaxezi mai mult in compania propriei persoane.

5. Alege sa faci voluntariat

Una dintre cele mai importante cai de a iesi din singuratate este de a iti aminti care este locul tau in aceasta lume si de a te inspira sa faci ceva pentru a avea un efect pozitiv asupra acestei lumi. Fa-ti timp sa faci voluntariat sau sa gasesti metode pentru a face fapte bune.

6. Lasa telefonul jos

Credem ca putem ajunge la alti oameni doar cu telefonul sau laptopurile noastre, insa uneori aceasta varianta de socializare nu ne ajuta prea mult. Avem nevoie de interactiune umana, avem nevoie de contact, de imbratisari, de caldura altui corp.

7. Petrece timp cu necunoscuti

Citește și:

Afla ce activitati locale sunt planificate si fa-ti timp sa ajungi la ele: plimbari, clase de yoga in aer liber, clase de dans, cluburi de carte si excursii.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.