Setari Cookie-uri

Semnele ingerilor: 3 Moduri neasteptate prin care ingerii comunica cu tine

Nu este necesara nicio pregatire pentru a lucra sau a comunica cu ingerii pazitori. Nu exista rugaciuni sau invocari formale, este nevoie doar de o dorinta sincera de ajutor. Poti apela la ingerii tai in orice moment. Singurul lucru necesar este dorinta sincera de indrumare si ajutor. 

Semnele ingerilor: 3 Moduri neasteptate prin care ingerii comunica cu tine

1. Senzatii fizice

Energia nu minte. Ingerii sunt fiinte de energie pura si folosesc aceasta energie pentru a comunica cu tine prin corpult au fizic. Trupul tau poate simti energia in orice moment.

Cand simti o senzatie usoara de racoare ca iti strabate corpul, acorda-i atentie; este prezenta ingerilor, care vor sa te anunte ca ei sunt acolo fie sa te mangaie, fie sa te incurajeze.

Cand simti tensiune sau fluturi in stomac, este un avertisment ca ceva nu este in regula cu tine.

Cand auzi sunete ciudate in ureche, ingerii incearca sa iti atraga atentia asupra unui lucru. Ei folosesc chakrele urechii pentru a iti cere sa ii asculti. Aceste mesaje sunt unice pentru fiecare persoana. Sensul lor este, de obicei, de a confirma gandurile instinctive pe care le ai in acest moment.

Citește și:

2. Numere

Numerele sunt o limba universala, fiind perfecte pentru comunicarea cu ingerii. Secventele repetitive ale numerelor pe care le vezi frecvent sunt un mesaj de la ingerii tai, asa ca incearca sa le acorzi atentie.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.