Setari Cookie-uri

Semnele ingerilor: 3 Moduri neasteptate prin care ingerii comunica cu tine

Nu este necesara nicio pregatire pentru a lucra sau a comunica cu ingerii pazitori. Nu exista rugaciuni sau invocari formale, este nevoie doar de o dorinta sincera de ajutor. Poti apela la ingerii tai in orice moment. Singurul lucru necesar este dorinta sincera de indrumare si ajutor. 

Numarul 11, de exemplu, este un memento de a fi constienta de gandurile tale deoarece ele sunt cele care creeaza realitatea. Este o modalitate de a iti spune sa te manifesti in fiecare moment. Exista multe carti care detaliaza sensurile numerelor folosite de ingeri.

3. Alte persoane

Persoanele cu care interactionam ar putea avea mesaje de la ingeri pentru tine. Ingerii adesea inspira alti oameni sa mentioneze informatii utile pentru tine, confirmand adesea sentimentele tale pentru a putea lua deciziile potrivite.

Exemplu: Cand te lupti cu ceva anume in viata ta si intr-un timp scurt, cineva iti spune in mod neasteptat exact ce trebuie sa auzi sau ce trebuie sa stii pentru a lua decizia corecta (de multe ori este un strain complet). Spiritul trece cu usurinta prin oameni deoarece suntem fiinte spirituale.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.