Setari Cookie-uri

6 Lucruri importante de retinut cand te simti complet pierduta in viata

Viata este precum o padure complicata, fara atentionari de pericol, semne sau drumuri stabilite. Uneori, simti ca si cum ai fi singura in aceasta lume... si nu ai nicio idee de cum ai ajuns unde esti, unde vei merge mai departe si ce va trebui sa faci pentru a supravietui.

4. Acorda-ti putin credit

Nu sunt multe persoane care au curajul sa piarda. Trebuie sa iti dai seama ca esti suficient de curajoasa sa faci o schimbare importanta. Ai fost ranita? Ai pierdut o lupta importanta? Ai suferit? Poarta-ti ranile si esecurile ca niste insigne de onoare! Doar o persoana puternica are curajul de a se ridica de jos si a merge mai departe.

5. Ai incredere in Univers

Stiu ca este important sa te ocupi de viata ta, insa din cand in cand trebuie sa ai si incredere in Univers, in destin, in soarta. Urmeaza indiciile pe care Universul ti le ofera. Daca te-ai impiedicat de un obstacol, poate ca aceasta nu este calea de iesire din problema cu care te confrunti. Cheia este sa continui sa incerci pana cand gasesti calea de iesire. Iti vei da seama ca este calea cea buna singura pentru ca totul va incepe sa fie din ce in ce mai usor.

Citește și:

6. Gandeste-te la aceasta ca la o sansa si nu un obstacol

A te pierde este o oportunitate. Daca nu exista directii, poti merge oriunde doresti. Foloseste aceasta sansa pentru a incerca lucruri noi, a intalni oameni noi si a descoperi surprizele vietii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.