Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care cei mai multi dintre noi refuzam sa le acceptam

Frumusetea noastra se afla in vulnerabilitatea noastra, in emotiile noastre complexe si in imperfectiunile noastre autentice. Cand imbratisam cine suntem si ne hotaram sa fim autentici, in loc sa fim ce isi doreste lumea sa fim, ne deschidem la conversatii reale, relatii reale si relaxare reala a mintii.

Iti amintesti acel momente in care credeai ca nu vei reusi? Ei bine, ai reusit si o vei face din nou. Nu lasa ca provocarile sa te puna la pamant. Bucura-te de cat de departe ai ajuns. Ai trecut prin multe si ai crescut atat de mult.

Felicita-ti sufletul pentru puterea pe care o are. Esti asa puternica! Esti o supravietuitoare, sa nu uiti asta niciodata. Aminteste-ti ce meriti si continua sa mergi mai departe. Fiecare pas si experienta sunt necesare.

3. Nu traim pentru altii, traim pentru noi

Dorinta noastra de a fi acceptati in societate este in ADN-ul nostru. S-a dovedit ca emotiile bebelusilor sunt deseori extrase direct din comportamentul celor din jurul lor. Pe masura ce crestem, invatam sa ne separam gandurile si emotiile de ceilalti, insa multi dintre noi continuam sa cautam - si in multe cazuri sa cerem - validare sociala pozitiva de la ceilalti.

Citește și:

Cea mai mare problema este ca avem tendinta de a uita ca oamenii ne judeca pe baza unor influente din propria lor viata care nu au absolut nimic de a face cu noi.

Cand faci totul pentru alti oameni si iti bazezi fericirea si valorile de sine pe opiniile lor, iti pierzi centrul moral. Nu trai pentru altii, traieste doar pentru tine!

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.