Setari Cookie-uri

5 Semne ca este timpul sa elimini oamenii toxici din viata ta

Oamenii toxici fac parte din viata noastra si ne este imposibil sa ii evitam. Insa felul in care raspundem oamenilor toxici este alegerea noastra.

4. Nu stabilesti limite sanatoase

O tactica manipulatoare si agresiva a unei persoane toxice poate face dificila stabilirea unor limite sanatoase in relatia pe care o ai cu aceasta. S-ar putea sa fii luata prin surprindere de indrazneala ei sau chiar sa ramai fara cuvinte cand auzi ce poate spune. Fara limite sanatoase, este imposibil sa te protejezi emotional de aceasta.

5. Simti ca suferi in aceasta relatie

Iti dai seama ca nu mai esti tu nu doar cand in esti in preajma unei persoane toxice, ci in general. Parca esti mai pesimista, mai lipsita de viata, mai nervoasa si mai agitata. Comportamentul nesanatos al acestei persoane se poate inflitra si in celelalte relatii pe care le ai cu oameni normali.

Limiteaza influenta unei persoane toxice

Daca simti ca persoanele toxice te lasa fara energie, este important sa le limitezi influenta pe care o au asupra vietii tale. In unele cazuri, asta poate insemna chiar si refuzul de a pierde timpul gandindu-te la acea persoana. In cazuri mai grave, ar putea insemna renuntarea definitiva la relatia pe care o ai cu aceasta persoana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.