Setari Cookie-uri

Melodia care iti vindeca sufletul si te protejeaza impotriva negativitatii 

Aceasta mantra se refera direct la energia de vindecare si protectie reprezentata de Guru Ram Das. Melodia este compusa din doua parti.

Una dintre putinele melodii de pe internet care nu au niciun comentariu negativ.

Aceasta mantra se refera direct la energia de vindecare si protectie reprezentata de Guru Ram Das. Melodia este compusa din doua parti. Primele 4 cuvinte: Guru Guru Wahe Guru - projecteaza puterea proprie spre universul infinit, iar a doua parte aduce energia infinita si intelepciunea in interiorul trupului tau.

foto interior si prima pagina: Barandash Karandashich Shutterstock

"Gu" inseamna intuneric, in timp ce "Ru" inseamna lumina. Guru este cel care ne aduce de la intuneric catre lumina. Aceasta melodie este, de asemenea, un instrument puternic pentru a vindeca si a activa chakrele si este folosita in meditatie si yoga Kundalini. Fiecare parte a acestei mantre rezoneaza cu cele 7 chakre ale noastre.

Guru - prima chakra (Chakra radacina), baza coloanei vertebrale. Functie: guverneaza energiile noastre fizice, oferindu-ne un sentiment de siguranta si securitate cu alti oameni si cu noi insine.

Citește și:

Guru - a doua chakra (Chakra sacrala), zona abdomenului. Functie: chakra sacrala are legatura cu senzatia si sexualitatea. Cand este deschisa, sentimentele tale curg liber si sunt exprimate fara sa fii prea emotionala.

Wahe - a treia chakra (Chakra Solar Plexus), la nivelul buricului. Functie: Manipura este considerata centrul dinamismului, al energiei, vointei si realizarii si emite prana (energia vietii) in tot corpul uman.

Guru - a patra chakra (Chakra inima), intre coloana vertebrala si inima. Functie: este asociata cu abilitatea de a lua decizii in afara domeniului karmic.

Guru - a cincea chakra (Chakra gatului), la regiunea gatului, in apropierea coloanei vertebrale. Functie: este cunoscuta ca centrul de purificare al corpului nostru si este asociata cu creativitatea si auto-exprimarea.

Ram Das - a sasea chakra (Chakra al treilea ochi), in spatele fruntii
Functie: Ajna este considerata ochiul intuitiei si al intelectului. Cand ceva este vazut de ochiul mintii sau intr-un vis, este vazul de Ajna.

Citește și:

Guru - a saptea chakra (Chakra coroana), deasura varfului capului. Functie: Chakra Sahasrara simbolizeaza detasarea de iluzie. Un element esential in obtinerea unei constiinte superioare a adevarului ca unul este tot si tot este unul.

Pe masura ce meditezi pe aceasta mantra, iti simti intregul trup si intregul suflet. Devii parte a acelei energii infinite, a acelei intelepciuni cosmice.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.