Setari Cookie-uri

Cum sa faci diferenta intre dragostea adevarata si dependenta emotionala?

Dependenta emotionala nu este ceva dragut. Nu iti doresti sa experimentezi asa ceva si, din pacate, in momentul in care esti dependenta emotional de cineva nu reusesti sa vezi cu usurinta semnele.

Totusi, atunci cand vrei sa renunti la pasiunile tale si la mult prea multe visuri... nu mai este dragoste. Nu trebuie sa renunti la tot si sa te transformi intr-o persoana complet diferita. Hobby-urile sunt cele mai simple lucruri din viata ta si, in esenta, joaca un rol imens. Hobby-urile sunt obiceiuri care iti pun zambetul pe buze. Nu renunta la ele pentru ca cineva iti cere asta sau pentru ca tu vrei asta de dragul unei alte persoane. Sincer, faci asta nu pentru ca il iubesti... ci pentru ca iti este teama sa nu plece de langa tine.

Ai nevoie de el pentru a aproba fiecare aspect legat de tine

Persoanele aflate in dependenta emotionala sunt mereu dornice de aprobare. Parca ziua ta nu ar fi completa pana cand partenerul nu ar aproba totul despre tine - cina pe care ai gatit-o, decizia de a ramane la el peste noapte, alegerea facuta la locul de munca, faptul ca ai ajuns mai devreme acasa pentru a il ajuta cu ceva. Toate aceste lucruri (chiar si cele mai simple) trebuie sa fie aprobate de catre partenerul tau.

Citește și:

Daca asta iti suna familiar, stii ca esti mai putin indragostita de el. Tocmai ce ai investit prea multa emotie in relatie, si acum simti ca ai nevoie sa te iubeasca. Ai nevoie de dovezi constante ca totul este in regula intre voi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.