Setari Cookie-uri

Lista sfanta: 10 Legi ale unei vieti fericite

Le stii? Cele 10 legi sfinte care pot face o schimbare in viata ta! Citeste-le acum!

5. Accepta lucrurile asa cum sunt

In aceasta viata ar trebui sa stim ca exista lucruri pe care nu le putem schimba. Asadar, trebuie sa le acceptam. Ceea ce ne este destinat o sa se intample.

6. Nu te grabi in viata.

Lumea este haotica deoarece exista oameni care nu pot astepta in viata. Ar trebui sa avem intotdeauna rabdare pentru ca daca facem lucrurile in graba vom avea un rezultat dezamagitor.

7. Imbratiseaza esecurile si respingerile

Esecurile fac parte din viata noastra. Nu da vina pe altii daca ceva nu este in regula; nu da vina pe seful tau daca nu esti bogata; nu da vina pe Dumnezeu daca in viata ta sunt probleme.

8. Vorbeste cu oamenii din jurul tau

Uneori trebuie sa scapi de gandurile care te macina. Uneori trebuie sa vorbesti pentru a te elibera de tot. O problema impartasita este o problema pe jumatate rezolvata.

9. Accepta ajutorul altor persoane

Citește și:

Nu ai puteri supranaturale si nu le poti face pe toate de una singura. Poti cere intotdeauna ajutor. Accepta ajutorul primit si invata sa multumesti.

10. Ai incredere in Dumnezeu

Sunt momente si momente in viata. Momente fericite si momente mai putin fericita. Indiferent de situatia in care te afli, trebuie sa ai incredere in Dumnezeu, in cale sale, in planurile sale si in promisiunile sale. Daca faci asta, viata va fi o calatorie plina de bucurie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.