Setari Cookie-uri

Fie ca 2018 sa fie anul in care gasesti calea catre sufletul tau

Fie ca 2018 sa fie anul in care in sfarsit accepti schimbarea - accepti idei, ganduri, accepti in viata ta oameni care te iubesc sau straini in prezenta carora inveti din nou sa zambesti.

Fie ca 2018 sa fie anul in care, in sfarsit, vei spune DA - tuturor lucrurilor pe care ti-a fost teama sa le accepti pana acum, tuturor lucrurilor de care ti-a fost frica, tuturor oportunitatilor si sanselor care bat la usa ta. In loc sa te indepartezi, sa inchizi ochii si sa te intorci cu spatele, lasa-te indrumata de inima, accepta ceea ce se intampla si incepe sa faci pasi marunti catre un viitor minunat.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Fie ca 2018 sa fie anul in care decizi sa iubesti - fara a privi in trecut, spui ce ai pe inima fara sa iti faci griji daca iti vor fi impartasite aceleasi sentimente, fara a pune la indoiala sau a gandi prea mult la ceea ce faci sau spui. In loc sa astepti ca iubirea sa vina la tine, sper sa iti ocupi mintea cu lucruri care te fac cu adevarat fericita. In loc sa te inchizi in cochilia ta, sa oferi sansa lumii de a te descoperi asa cum esti tu, fara secrete.

Citește și:

Fie ca 2018 sa fie anul in care in sfarsit accepti schimbarea - accepti idei, ganduri, accepti in viata ta oameni care te iubesc sau straini in prezenta carora inveti din nou sa zambesti. Indeparteaza durerea din interior, darama zidurile construite pentru a nu mai fi ranita. In loc sa traiesti ca si cum ai fi fragila, fii vulnerabila si curajoasa. In loc sa te retragi, ofera-ti posibilitatea de a explora. De a te redescoperi.

Fie ca 2018 sa fie anul in care, in final, te-ai indepartat pentru totdeauna de trecutul tau, de negativitate, de oamenii care te-au parasit, de relatiile care nu s-au mai intamplat, de locurile in care ai simtit durere. In loc sa privesti inapoi, mergi catre viitor cu bratele larg deschise.

Fie ca 2018 sa fie anul in care renunti - la persoana care are o putere abuziva asupra inimii tale, la slujba care nu ti se potriveste, la femeia care ai fost. Este un nou an, un nou inceput. Inchide usile care trebuiau inchise de mult timp si mergi mai departe cu viata ta.

Citește și:

Fie ca 2018 sa fie anul in care traiesti cu adevarat - pentru lucrurile pe care le creezi, pentru munca pe care o faci, pentru relatiile pe care le construiesti. Traieste, zambeste, iubeste, exploreaza. Cunoaste oameni.

Fie ca 2018 sa fie anul in care crezi - ca esti menita sa faci lucruri minunate si ca vei face. Ca in fiecare an, in fiecare luna, in fiecare minut este o oportunitate de a incepe, de a ridica piesele si de a reconstrui totul chiar mai bine ca inainte. In acest an sper sa renunti la gandurile negative, sa uiti ca timpul trece si sa devii persoana care vrei sa fii. Sper sa vezi lumina din interiorul tau si sa o lasi sa iti incalzeasca sufletul. Sper sa fii tu!

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.