Setari Cookie-uri

Cum sa-ti purifici organismul dupa sarbatori. Afla alimentele secrete!

Dupa o perioada de excese alimentare este indicat sa-ti ajuti corpul sa elimine toxinele acumulate. Cura de detoxifiere se face cu multe fructe si legume proaspete.

Cura pentru detoxifierea organismului este o dieta la indemana recomandata de nutritionisti. Secretul dietei de detoxifiere are la baza alimentele pe care le consumi. Astfel, trebuie sa elimini grasimile, in special cele de origine animala si sa ai trei mese pe zi si doua gustari.

foto interior si prima pagina: Foxys Forest Manufacture, Shutterstock

Dupa o perioada de excese alimentare este indicat sa-ti ajuti corpul sa elimine toxinele acumulate. Cura de detoxifiere se face cu multe fructe si legume proaspete. Nutritionistul prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi atentioneaza insa ca nu trebuie sa depasesti o saptamana cu acest regim.

Iaurtul, uleiul de masline extra-virgin, rosiile, fibrele, apa, vitaminele E, A si C sunt alimentele care ajuta la aliminarea toxinelor.

Potrivit specialistului, regimul de detoxifiere poate sa contina ceaiuri, iaurt, cat mai multe fructe si legume, dar trebuie sa renunti la alcool si tutun.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.