Setari Cookie-uri

Cum sa folosesti legea atractiei pentru a aduce dragostea in viata ta

Sa folosesti Legea Atractiei nu este deloc complicat. Poti incepe sa o folosesti chiar din acest moment pentru a gasi dragostea la care visezi. 

Gasirea unei persoane exact ca tine nu este un lucru bun pentru o relatie pe termen lung. In cercetarea similitudinii si atractivitatii, oamenii de stiinta au constatat ca similitudinea trasaturilor de personalitate este importanta pentru persoanele care nu s-au intalnit niciodata sau care s-au intalnit o singura data, insa pe termen lung aceste relatii nu functioneaza.

Ce trasaturi trebuie sa aiba o persoana care te poate completa si te poate ajuta sa devii o persoana mai buna? La asta trebuie sa te gandesti cand folosesti Legea Atractiei pentru a gasi dragostea.

Primeste ce ti se ofera prin Legea Atractiei

Daca iti este dificil sa ceri ce iti doresti sau sa accepti ce primesti de la altii, acest ultim pas poate fi unul mai dificil pentru tine. Practic, ti se spune ca trebuie sa renunti la control in gasirea iubirii si sa permiti Universului sa iti aduca persoana potrivita.

Citește și:

Cand folosesti Legea Atractiei pentru a gasi dragostea potrivita pentru tine, trebuie sa fii pregatita pentru ca este posibil ca persoana care vine sa arate diferit de cum credeai ca va arata.

Accepta ca poti primi dragoste

Daca nu crezi ca esti vrednica de gasirea iubirii este ca si cum ai spune dragostei ca nu ai nevoie de ea. Ai incredere ca persoana care ti-a fost trimisa de catre Univers indeplineste scopul pe care tu l-ai cerut si ca este cea mai potrivita pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.