Setari Cookie-uri

Alege un copac si afla ce ascunde sufletul tau

Alege un copac care consideri ca defineste cel mai bine sufletul sau starea de spirit care te caracterizeaza si fii pregatita sa descoperi cum esti cu adevarat. 

1. Daca ai ales primul copac... Teama de a iesi din zona de confort

Ai observat ca incerci in mod constant sa gasesti puterea de a merge mai departe, insa iti este teama de schimbari, de necunoscut. Cheia este sa nu ii permiti fricii sa creasca incat sa fie atat de puternica incat sa te impiedice sa te eliberezi de aceste limitari.

Scopul tau este sa lucrezi sa devii o persoana mai puternica. Sa ai mai multa incredere in tine, sa te bazezi pe intuitie si sa alegi ce iti spune inima. Fa-ti aceasta promisiune, meriti atat de multe, meriti sa fii fericita, sa evoluezi, sa descoperi lucruri noi, sa iti implinesti visurile si obiectivele. Meriti sa fii tu fara temeri si griji.

Accepta ceea ce se intampla, insa nu te opri aici. Concentreaza-te pe gasirea solutiilor, pe gandirea unor idei si planuri care sa te ajute sa depasesti chiar si cele mai dificile obstacole. Ai incredere in tine pentru ca daca nu tu nu ai, nimeni nu va avea... si fii pregatita sa muti muntii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.