Setari Cookie-uri

Alege un copac si afla ce ascunde sufletul tau

Alege un copac care consideri ca defineste cel mai bine sufletul sau starea de spirit care te caracterizeaza si fii pregatita sa descoperi cum esti cu adevarat. 

2. Daca ai ales al doilea copac... Lipsa increderii in propria persoana

Te simti inconfortabil cand atentia se concentreaza asupra ta? Incerci ca intotdeauna sa pui nevoile celorlalti in fata nevoilor tale? Este posibil sa faci aceste lucruri in mod inconstient deoarece identitatea ta este puternic legata de aprobarea celor din jurul tau.

Misiunea ta pe acest pamant este sa afli cine esti cu adevarat si sa ai grija de sufletul tau. Da, este minunat si important sa ii sprijini pe cei dragi; totusi, de prea multe ori, neovile altor persoane sunt prioritare pentru tine.

Incepand de astazi, promite-ti ca o sa fii mai atenta la gandurile si nevoile tale. Incepe ziua cu mantre sanatoase si afirmatii care te incurajeaza sa profiti din plin de fiecare moment.

Concentreaza-te asupra pasiunilor si visurilor tale, asupra calitatilor pe care le ai si gaseste-ti timp incat sa te ocupi de acestea. Scopul tau este sa te redescoperi si sa inveti sa te pui pe primul plan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.