Setari Cookie-uri

Invata tehnica meditatiei de la un calugar budist

Daca inveti tehnica meditatiei, vei sti cum sa te relaxezi si in cele mai stresante momente din viata ta. Invata sa practici meditatia budista chiar de la un calugar budist!

Matthieu Ricard are 71 de ani, este calugar budist din Tibet. El practica tehnica meditatiei de cand avea 20 de ani. Ricard s-a folosit de faima sa pentru a-i invata pe altii ce inseamna sa practici meditatia budista. El considera ca tehnica meditatiei este cheia catre fericire. De altfel, Matthieu Ricard recomanda tuturor meditatia budista, bazata pe compasiune. In acest gen de meditatie nu doar ca vei sti cum sa te relaxezi, insa, timp de cinci minute pe zi, te vei concentra pe sentimentele de iubire altruista.

foto interior si prima pagina: PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock

Traim intr-o perioada fascinanta. O perioada in care oamenii se intorc la autentic. La ei insisi. La a fi mai buni. La cum isi pot schimba viata si propriul comportament. Mindfulness si tehnica meditatiei sunt pe buzele tuturor si pe buna dreptate.

Citește și:

Specialistii Business Insider au stat de vorba cu calugarul tibetan Matthieu Ricard, alaturi de care au realizat un podcast intitulat „Succes. Cum am reusit eu”, dupa ce calugarul budist a scris cartea „Dupa Sine”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.