Trebuie să recunosc că humusul a ajuns un fel de vedetă a meniului meu. Sunt tentată să îl comand iar și iar când mănânc la turcesc și chiar să îl cumpăr din supermarket pentru prânzul de la birou. Dacă și tu te dai în vânt după humus, învață să-l prepari și acasă!

3 Retete dietetice cu NAUT: merita incercate

foto interior si prima pagina: Sebastiana Shutterstock

Secretul ca să faci un hummus bun este să exersezi. O să-ți iasă și din prima, dar pe măsură ce îl tot prepari, vei vedea că va fi din ce în ce mai bun. Și asta fiindcă nu-ți va mai fi atât de teamă să improvizezi și să urmezi, mai degrabă, gustul, decât rețeta!

Cel mai bun hummus se face cu tahini!

Pentru un hummus de bază ai nevoie de două ingrediente principale: năut și tahini sau pastă de susan. Multe rețete de hummus se fac și fără tahini, însă, dacă nu-l folosești, e posibil ca hummusul să aibă un gust prea puternic de năut. Eu prefer întotdeauna să adaug pastă de susan la hummus fiindcă îi schimbă gustul total – îl “îndulcește” și îl face mai apropiat de gustul hummusului de la restaurantele turcești.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Reteta din strabuni: Cum sa prepari in casa un ANTIBIOTIC NATURAL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: