Setari Cookie-uri

Exercitiul simplu care va activa vibratia iubirii in viata ta

Dragostea de sine este cheia si singura modalitate de a ajunge acolo este de a practica dragostea de sine in fiecare moment al fiecarei zile. Acest lucru poate fi dificil la inceput pentru ca ne este dificil sa ne acceptam asa cum suntem cu adevarat, in timp ce gandurile negative ne pot invada sufletul. 

Cand te iubesti, totul se potriveste. Cand te iubesti si incepi sa te accepti cu toata inima, cand incepi sa simti dragostea care deja exista in sufletul tau, totul capata sens. Toate acestea se intampla deoarece atunci cand te iubesti, iti permiti sa actionezi dintr-un loc in care exista autenticitate si compasiune. Astfel, ajungi sa fii aliniata cu scopul si sa gasesti puterea si increderea de a urma drumul pe care vrei sa mergi.

foto interior si prima pagina: Miriama Taneckova Shutterstock

Dragostea de sine este cheia si singura modalitate de a ajunge acolo este de a practica dragostea de sine in fiecare moment al fiecarei zile. Acest lucru poate fi dificil la inceput pentru ca ne este dificil sa ne acceptam asa cum suntem cu adevarat, in timp ce gandurile negative ne pot invada sufletul.

Daca vrei sa te iubesti, daca vrei sa te simti bine cand te trezesti in fiecare zi, iata un exercitiu foarte simplu care va activa vibratia iubirii sufletului tau in viata ta.

Citește și:

MANTRA "TE IUBESC"

Acesta este un exercitiu foarte puternic care te va ajuta sa scapi de orice rezistenta cu privire la iubirea de sine si va aduce vibratia in viata ta acceptarii de sine.

Stai in fata oglinzii si priveste-te in ochi. Pe masura ce te uiti la tine, spune "Te iubesc". Fii atenta la orice rezistenta, la gandurile si sentimentele care apar deoarece acestea pot fi indicii cu privire la ceea ce te impiedica sa experimentezi iubirea cu adevarat.

S-ar putea sa nu crezi cuvintele la inceput, insa repeta mereu aceasta mantra. De fapt, ar trebui sa o spui de 101 ori.

Este posibil sa nu poti trece prin cele 101 repetari la prima incercare, insa cu o practica zilnica vei ajunge in curand acolo.

Dupa ce ai reusit sa spui de 101 ori "Te iubesc", incearca sa spui asta de fiecare data cand iti amintesti, pe parcursul zilei.

Citește și:

Poti chiar sa folosesti aceasta mantra in timpul meditatiei sau cand esti intr-o sedinta de yoga. O poti spune chiar si atunci cand trebuie sa te ocupi de o problema dificila sau esti in bucatarie si speli vasele sau pregatesti masa.

Continua sa spui aceasta mantra de fiecare data cand simti nevoia pentru ca in curand vei observa ca...

- te vei simti mai libera.

- vibratiile si nivelurile de energie vor fi ridicate.

- te vei simti increzatoare in fortele proprii.

- vei accepta cine esti cu adevarat.

- te vei simti puternica si vei face schimbarile pe care ti le doresti de atat de mult timp.

- nu vei mai tolera oamenii toxici in preajma ta.

- va creste nivelul de stima de sine.

- vei avea de oferit mai multa dragoste in relatiile cu oamenii din jurul tau.

- iti vei deschide inima pentru a atrage relatii frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.