Setari Cookie-uri

Poartă-ți sufletul în palmă. Nu trebuie să fii puternică tot timpul

Această lume este prea mare pentru tine pentru a o ține pe umeri. Lumea este prea aspră pentru asta. Este timpul să nu te mai prefaci. Este timpul să te eliberezi de tot. Să faci o pauză. Să respiri. 

Știu că ești de părere că este responsabilitatea ta să fii întotdeauna bine. Simți că este datoria ta să fii puternică. Nu vrei ca nimeni să își facă griji. Nu vrei ca nimenui să îi fie milă de tine.

Draga mea, o să te rog ceva. Renunță la măști. Poartă-ți sufletul în palmă.

foto interior si prima pagina: Katja Gerasimova, Shutterstock

Vrei să scapi de toate aceste griji. Să le pui pe toate într-o sticlă, să o sigilezi și să o arunci în mare. Însă problema este că sticla se va întoarce întotdeauna la tine. Aceste griji, această tristețe, aceste sentimente... se vor întoarce întotdeauna. Totul va fi readus de valurile mării.

Însă... nu trebuie să fii puternică tot timpul.

Nu trebuie să fie deloc așa. Ești doar o persoană. Ești un suflet. Este în regulă să fii tristă. Este în regulă să nu te simți tocmai bine. Însă trebuie să îți permiți să te simți așa. Trebuie să îți permiți să renunți la această frică. În cele din urmă, trebuie să renunți la această sticlă.

Citește și:

Nu există nicio putere care să vină să ignore adevăratele tale emoții. Puterea vine din acceptarea acestor emoții. Puterea vine din energia de a cere ajutor. Și de a spune că sufletul tău trece prin multe momente dificile... și că lupți pentru a merge mai departe. A fi puternică nu înseamnă a sigila sticla. A fi puternică înseamnă să lași totul afară... sentimente, emoții, gânduri... chiar dacă te sperie.

Nu este nicio rușine să simți că nu mai poți.

Toți trecem prin astfel de momente. Și o arătăm în moduri diferite. Nu este nicio rușine să simți durere. Toți simțim. Și nu este nicio rușine să ceri ajutor. Pentru că uneori toți avem nevoie de ajutor.

Această lume este prea mare pentru tine pentru a o ține pe umeri. Lumea este prea aspră pentru asta. Este timpul să nu te mai prefaci. Este timpul să te eliberezi de tot. Să faci o pauză. Să respiri.

Citește și:

Este în regulă să nu fii în regulă uneori. Este în regulă să duci lupte în viața ta. Însă nu trebuie să ascunzi aceste aspecte față de lume... și nici față de tine, de inima ta. Vorbește. Spune ce ai pe suflet. Spune cuiva. Oricui. Nu ține totul pentru tine. Nu lasă ca grijile să aducă negativitate în viața ta.

În cele din urmă, ești un simplu om.

Nu trebuie să ai un zâmbet pe fața ta în fiecare zi. Nu trebuie să acoperi cicatricile care te bântuie zilnic. Nu trebuie să lupți de una singură. Nu trebuie să fii atât de tare. Nu trebuie să fii o super femeie în fiecare zi. Uneori, trebuie să ai puterea de a lăsa pe alții să te salveze.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.