Setari Cookie-uri

Patru priorități în viață

Fiecare dintre noi are priorități în viață. Insă atunci când dăm la o parte mirajul societății de consum și viața pictată în reclame, rămân patru lucruri fundamentale. Atunci când le acorzi atenția cuvenită, viața ta devine magică. 

Fiecare dintre noi are priorități în viață. Insă atunci când dăm la o parte mirajul societății de consum și viața pictată în reclame, rămân patru lucruri fundamentale. Atunci când le acorzi atenția cuvenită, viața ta devine magică.

foto interior si prima pagina: Tanya Shatseva Shutterstock

1. Scopul vieții

Scopul tău este ”de ce-ul” vieții tale. Este ceea ce te umple de entuziasm și ființa care vrei să devii. Dacă nu îți cunoști încă scopul vieții , întreabă-te unde vrei să fii peste 5 sau 10 ani, fă listă cu ceea ce iubești să faci și gândește-te la motivul pentru care te ridici din pat în fiecare dimineață. Nu uita că descoperirea de sine necesită timp. Lucrurile vor deveni mai clare pentru tine pe măsură ce viața își va dezvălui scopul

Citește și:

2. Timpul

Felul în care timpul zboară sau stă pe loc este strâns legat de alegerile noastre și la situațiile de viață. Când îți asumi prea multe responsabilități, cele douăzeci și patru de ore într-o zi nu sunt suficiente. Este important să îți aloci timp ție și lucrurilor care îți fac plăcere. Timpul este prețios și, odată pierdut, nu poate fi recuperat.

3. Sănătatea

Sănătatea este importantă, dar adesea este neglijată până când trupurile noastre ne atrage atenția. Sănătatea este bogăție, așa cum spun americanii. Fii recunoscătoare pentru sănătatea ta și nu aștepta să sune semnalul de alarmă pentru a-i acoda atenție. Adoptă sau menține un stil de viață sănătos.

Păstrează-ți mintea sănătoasă stimulând-o în mod regulat. Citește cărți bune și înconjoară-te cu oameni interesanți, integri, creativi. Meditația este, de asemenea, cel mai bun mod de a-ți întări mintea în timp ce te menții sănătoasăi din punct de vedere emoțional. Fă exerciții fizice în mod regulat fie că e vorba de mers la sală, yoga, mers pe jos sau înot. Mai presus de toate, nu uita să fii amabilă și bună cu tine însăți.

Citește și:

4. Relațiile interumane

Cât de sănătoase sunt relațiile tale? Una dintre cauzele care te împiedică să menții o relație sănătoasă este faptul că ești "prea ocupată". Într-o lume în care concurezi cu termene limită, relațiile pot aștepta. Insă fiecare persoană are o viață și nevoi proprii. Dacă tu nu îi poți da timp, va căuta pe altcineva care o poate face să se simtă importanta.

Relațiile tale se află la temelia vieții tale. Atunci când lucrurile nu funcționează, cei dragi și prietenii sunt cei care îți oferă sprijinul de care ai nevoie. Avi grijă de ei cât sunt încă acolo.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.