Setari Cookie-uri

Cum sa iubesti o femeie care nu are incredere in ea. Indreptar pentru barbati!

Iubeste-o incet si calm! Pentru o femeie cu anxietati, lumea insasi e zgomotoasa. Fii locul ei sigur, linistit, intr-o lume mereu in schimbare, plina de zgomote.

Cum sa iubesti o femeie care nu are incredere in ea si care sufera de anxietate? Nu e intotdeauna usor, insa crede-ne, merita! Daca te-ai indragostit de o femeie care sufera de anxietate si atacuri de panica, esti unul dintre barbatii norocosi!

cuplu

De ce spunem asta? Pentru ca femeile care sufera de anxietate simt profund. Reclamele cu catei o fac sa planga. Daca greseste reteta aceea gasita pe Pinterest va suferi! Ea iubeste fara teama, iar daca alege sa te iubeasca pe tine, esti norocos. Iata cum sa iubesti o femeie care nu are incredere in ea, via YourTango!

Iubeste-o incet si calm! Pentru o femeie cu anxietati, lumea insasi e zgomotoasa. Fii locul ei sigur, linistit, intr-o lume mereu in schimbare, plina de zgomote.

Iubeste-o mereu! Renunta la jocurile neinspirate cand o curtezi. Pentru orice femeie jocurile acelea sunt ingrozitoare, dar pentru o femeie ce sufera de anxietate, sunt crude! Pentru ea insasi, viata pe care o traieste – cea care tie iti pare simpla, de zi cu zi – e o sursa de temeri si pierderi de energie. Daca spui ca o vei suna, sun-o! Daca ii promoti ca va veti vedea, atunci fa asta! Ii spui ca o iubesti, ar fi bine sa fie adevarat. Ea nu-si doreste luna de pe cer, dimpotriva. Vrea autenticitate, sinceritate si sansa de a-ti demonstra cum se simte dragostea din inima.

Citește și:

Daca o femeie ce sufera de anxietate plange dupa ce ati facut sex si isi strange genunchii la piept, tremurand, nu o intreba ce e gresit sau s-a intamplat. Ia-o in brate, daca iti da voie, maseaza-i umerii, spune-i nimicuri! Doar fii acolo pentru ea si usor-usor se va intoarce in prezent, la tine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: By oneinchpunch/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.