Setari Cookie-uri

Când trecutul bate la ușă, spune-i că nu ești acasă

Daca te vei lasa prinsa in valtoarea trecutului, trecutul se va repeta. Poate ca unele relatii vor rezista furtunii insa este mai bine sa nu risti. Prin urmare, atunci cand simti ca esti pe cale sa retraiesti aceeasi experienta, pune in aplicare acesti patru pasi.

Fiecare interacțiune umană care ne pune pe jar sau să ne scoate din sărite este un prilej minunat de a evolua și de a ne vindeca rănile emoționale. Atunci când într-un moment prezent retrăiești senzații familiare de disconfort e semn că trecutul îți bate la ușă. Folosește această oportunitate pentru a mai scăpa de unul din bolovanii pe care te încăpățânezi să îî cari în rucsacul dn spate dar, nu îi deschide ușa sub nici un preț.

foto interior si prima pagina Elena Schweitzer, Shutterstock

In loc de asta, respiră pentru a te calma și privește-te pe tine și situația respectivă din exterior, ca un observator imparțial. Pentru că dacă te vei lăsa prinsă în vâltoarea trecutului, trecutul se va repeta. Poate că unele relații vor rezista furtunii însă este mai bine să nu riști. Prin urmare, atunci când simți ca esti pe cale să retrăiești aceeași experiență, pune în aplicare acești patru pași.

Citește și:

1. Pune în balanță momentul prezent cu situația de ansamblu. Da, poate că un gest sau cuvânt al actualului tău partener este copie la indigo cu ceva ce fostul a făcut și te-a rănit. Poate că a omis să îți spună ceva iar asta stârnește amintiri dureroase și îți reamintește de hotărârea ta de a nu mai avea încredere în bărbați. Pune însă în balanță această întâmplare cu restul comportamentului său.

2. Ascultă-ți inima și intuiția. Aceste două voci nu mint niciodată. Ele îți vor indica dacă situația care te-a scos dintr-ale tale este o reminescnță a trecutului sau un semnal de alarmă important pe care merită să îl iei în considerare. Atunci când vei da curs acestor glasuri, vei simți o stare de bine și de liniște.

Citește și:

3. Pune-te în papucii celuilalt. In interacțiunea dintre două persoane, lucrurile sunt întotedeauna la mijloc. Amintește-ți că nu ești o victimă și că, prin vibrația pe care o emiți, atragi în viața ta oameni și evenimente. Empatia este o calitate feminină de preț. Folosește-o! De asemenea, întreabă-te dacă tu îi oferi acea siguranță și acceptare necondiționată care să îi permită să se deschidă și să îți spună orice.

4. Găsește iubirea din inima ta. Intotdeauna, acționează din iubire. Iubirea ta este nesfârșită și se răsfrânge asupra a tot ce exista. Luminează cele mai întunecate colțuri ș înnobilează oamenii. Atunci când trecutul îți bate la ușă, amintește-ți să te iubești pe tine. Este cel mai singur mod de a nu-l retrăi.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.