Setari Cookie-uri

Cum să îți schimbi viața într-o singură zi?

Lumea ta interioară este complet sub controlul tău și doar tu ai puterea de a mișca bagheta și de a transforma visurile în realitate. 

Imaginează-ți că doar cu o mișcare a unei baghete magice ai putea să îți schimbi radical întreaga viață. Ei bine, draga mea, chiar dacă nu ai acea baghetă magică, poți folosi putereae ei în orice moment... ai nevoie doar de credință și încredere.

foto interior si prima pagina: Franzi, Shutterstock

Schimbările externe pot fi greu de realizat peste noapte, însă cele interne se pot întâmpla în doar câteva secunde. Cu toții știm puterea pe care o avem de a trece la o stare de spirit bună la o dispoziție proastă în doar câteva secunde; imaginați-vă cum ar fi dacă am exploata această putere în sensul pozitiv astfel încât să ne schimbăm complet viața?

Lumea ta interioară este complet sub controlul tău și doar tu ai puterea de a mișca bagheta și de a transforma visurile în realitate.

Citește și:

Poate că nu ai control asupra evenimentelor care au loc în jurul tău, poate că nu poți schimba toate lucrurile pe care îți dorești să le schimbi... însă ai control complet și acces la sufletul și inima ta - iar acestea te pot ajuta să faci schimbările necesare pentru a fi cu adevărat fericită.

Nu știi de unde să începi? Iată 10 pași care te pot ajuta să îți schimbi radical viața (și spre bine).

1. Fă un inventar al vieții tale. Sortează problemele principale din viața ta și analizează ce te deranjează cu adevărat.

Mantra ta: "Astăzi fac o alegere conștientă să preiau controlul și să mă confrunt cu ceea ce nu funcționează în viața mea și să mulțumesc pentru ceea ce funcționează cu adevărat."

2. Fă primii pași. Nu contează că sunt super micuți, important este să îi faci.

Citește și:

Mantra ta: "Indiferent de cât de mică este această schimbare, astăzi fac un pas către împlinirea visurilor mele."

3. Ia o decizie. Puterea este în mâinile tale, tu îți alegi destinul.

Mantra ta: "Astăzi îmi dau permisiunea de a ieși din zona de teamă și de îndoială și de a avea încredere în instinctele și în deciziile mele. Iau o decizie pentru a merge mai departe."

4. Te simți împlinită? Încetează cu găsirea scuzelor și găsește timp pentru a face ceva care să îți aducă bucurie, să te facă să simți că trăiești. Trăiește pentru pasiunile tale.

Mantra ta: "Astăzi aleg să aduc mai multă bucurie și pasiunea în viața mea, înțelegând că merit să fac lucruri care mă fac să simt că trăiesc."

Citește și:

5. Alege să îți împlinești visurile. Și nu renunță atât de ușor.

Mantra ta: "Astăzi voi căuta o modalitate de a îmi urma visurile. Voi începe cu pași mărunți și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a îmi împlini obiectivele."

6. Fă ceva nou. Este timpul să ieși din zona de confort și să faci ceva nou pentru tine.

Mantra ta: "Astăzi voi avea încredere în mine, voi ieși din zona de confort și voi încerca ceva nou. Inima mea este deschisă la experiențele noi și interesante care vor urma."

7. Fă o schimbare în sufletul tău.

Mantra ta: "Astăzi aleg fericirea. Înțeleg că trebuie să îmi schimb gândirea pentru a vedea rezultate. Pentru moment, voi accepta ce se întâmplă în viața mea și voi încerca să gândesc cât mai pozitiv."

Citește și:

8. Corpul tău este un templu. Ai grijă de el.

Mantra ta: "Astăzi îmi apreciez corpul. Sunt norocoasă pentru că sufletul meu are o astfel de casă."

9. Spune "Mulțumesc"

Mantra ta: "Astăzi am timp să onorez frumusețea din jurul meu și să mulțumesc tuturor oamenilor cu care interacționez."

10. Iubește-te!

Mantra ta: "Astăzi renunț la trecut, las deoparte temerile și îndoielile și mă iubesc pentru cine sunt. Îmi accept toate defectele pentru că ele mă fac să mă simt unică. Iubesc cine sunt!"

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.